Imagen caja de Web de Pedidos

CRM Fàcil

Descripció

CRMFacil és una aplicació web que li permet tenir accés a través d'internet / intranet a les comandes i les ofertes del departament comercial de la seva empresa. Està traduïda al català, a l'espanyol i a l'anglès.

Aquest programa permet que els comercials desplaçats o del call center, o persones autoritzades, puguin veure, crear o modificar ofertes i comandes de clients nous o existents a través de campanyes de màrqueting. També permet enviar correus promocionals per a les campanyes de màrqueting.

Aquest programa és una aplicació distribuïda sota llicència GPL (programari lliure) i per tant té una llicència gratuïta que es distribueix amb el seu codi font. És una pàgina ASP.Net feta amb el Net Framework 2.0 i utilitza MySQL.

El programa té un model de privilegis que permet assignar els permisos dels objectes del programa a cada usuari.

Es poden assignar permisos de lectura o modificació per als articles, clients, incidències, manteniments, ofertes, comandes i campanyes de màrqueting.

Preu

Llicència Lliure GPL: 0€ + IVA

Per a un pressupost per a una personalització o instal.lació truqui al (+34) 666 43 16 47 (més informació aquí.)

Descàrrega

Premi aquí per a descarregar l'instalació del CRM Facil, i del programa per a mòbils amb WM5. Faci clic aquí si desitja el codi font del CRM Facil y el dels mòvils.
Faci clic aquí si desitja descarregar la guia d'instal·lació i configuració del CRM Facil. Faci clic aquí si desitja el manual d'usuari del CRM Facil i el manual d'usuari de les PDAs. També disposa d'una valoració del programa.

Contacti'ns aquí.